Seizoensgebonden specialiteiten

 


 Seizoensgebonden Specialiteiten – Lamsragout , zuurkool met worst of stoofpotjes in de Herfst

In de herfst draait alles om gezelligheid en warmte in deze donkere dagen. En wat is er nu lekkerder dan een lekker stoofpotje in deze tijd van het jaar? Bij Slagerij De Ridder hebben we diverse zelf bereide gerechten.

Waarom lamsvlees of stoofpotjes in de herfst? Lamsvlees is een perfecte keuze voor de koelere en natte maanden. Het heeft een rijke, subtiele smaak die zich uitstekend leent voor hartige gerechten. Denk bijvoorbeeld aan lamskoteletje met verse boschampignons. Lamsvlees is ook heerlijk in combinatie met herfstgroenten zoals wortelen en spruitjes Maar gaat uw voorkeur uit aan een stoofpotje dan is een  stoofpotje van varkenswangetjes ook niet te versmaden.

Of wat dacht u van zuurkool met worst , iets dat snel op te warmen is en toch een lekkere hap is op een regenachtige dag.

Bij Slagerij De Ridder zorgen we ervoor dat  alles op ambachtelijke wijze wordt klaargemaakt zodat men kan genieten van een ultieme herfstmaaltijd. Vraag ons  en laat je inspireren door de seizoensgebonden smaken!



Reacties