Seizoensgebonden Specialiteiten – Lamsragout ,
zuurkool met worst of stoofpotjes in de Herfst
In de herfst draait alles om gezelligheid en warmte in deze
donkere dagen. En wat is er nu lekkerder dan een lekker stoofpotje in deze tijd
van het jaar? Bij Slagerij De Ridder hebben we diverse zelf bereide gerechten.
Waarom lamsvlees of stoofpotjes in de herfst?
Lamsvlees is een perfecte keuze voor de koelere en natte maanden. Het heeft een
rijke, subtiele smaak die zich uitstekend leent voor hartige gerechten. Denk
bijvoorbeeld aan lamskoteletje met verse boschampignons. Lamsvlees is
ook heerlijk in combinatie met herfstgroenten zoals wortelen en spruitjes Maar gaat
uw voorkeur uit aan een stoofpotje dan is een stoofpotje van varkenswangetjes ook niet te
versmaden.
Of wat dacht u van zuurkool met worst , iets dat snel
op te warmen is en toch een lekkere hap is op een regenachtige dag.
Bij Slagerij De Ridder zorgen we ervoor dat alles op ambachtelijke wijze wordt klaargemaakt
zodat men kan genieten van een ultieme herfstmaaltijd. Vraag ons en laat je inspireren door de seizoensgebonden
smaken!
Reacties
Een reactie posten